Doctor Battery

BIHON

Tabere Arieseni

 

Fiind considerata de decenii o destinatie turistica importanta iarna , Arieseni a devenit , odata cu trecerea anilor,  un locatie de vacanta la mare cautare si pe parcursul verii .  Cu o experienta acumulata pe parcursul mai multor ani , Tabere Arieseni organizeaza an de an, indiferent de anotimp, tabere pentru copii de diferite varste . Bazat pe conceptul dezvoltarii personale al copiilor , taberele organizate de noi se caracterizeaza prin atentie sporita acordata sigurantei , echipa noastra fiind alcatuita din profesionisti experimentati ce asigura un mediu de siguranta deplina tuturor activitatilor organizate . Prin aceste activitati se vizeaza, in mod special, dezvoltarea abilitatilor de a lucra in echipa si de a comunica , activitatile organizate fiind in acelasi timp constructive si distractive . 

Cu o capacitate de 70 de locuri , , două săli de restaurant cu bar şi o terasă cu o privelişte superbă spre ambele pârtii de schi. , oferim conditii de cazare optime pentru copii dvs . Cu partiile in apropiere , era imposibil ca una din facilitatile noastre cele mai importante sa nu fie scoala de schi Danut Gligor . Cu 15 instructori , dintre care 3 campioni nationali , toti cei dornici sa cunoasca tainele sporturilor de iarna o pot face in conditii optime si sub indrumarea profesionistilor . 
Vara , taberele de aventura , cele pentru cunoasterea si importanta protectiei naturii sunt la mare cautare , de aceea toti cei dornici sa evadeze din monotonul urban intr-un peisaj curat sunt asteptati 

         Fiind considerata de decenii o destinatie turistica importanta in sezonul rece , Arieseni a devenit , odata cu trecerea anilor,  o locatie de vacanta la mare cautare si pe parcursul verii .  Cu o experienta acumulata pe parcursul mai multor ani , Tabere Arieseni organizeaza an de an, indiferent de anotimp, tabere pentru copii de diferite varste . Bazat pe conceptul dezvoltarii personale al copiilor , taberele organizate de noi se caracterizeaza prin atentie sporita acordata sigurantei , echipa noastra fiind alcatuita din profesionisti experimentati ce asigura un mediu de siguranta deplina tuturor activitatilor organizate . Prin aceste activitati se vizeaza, in mod special, dezvoltarea abilitatilor de a lucra in echipa si de a comunica , activitatile organizate fiind in acelasi timp constructive si distractive . Cu o capacitate de 70 de locuri , două săli de restaurant cu bar şi o terasă cu o privelişte superbă spre ambele pârtii de schi. , oferim conditii de cazare optime pentru copii dvs . Cu partiile in apropiere , era imposibil ca una din facilitatile noastre cele mai importante sa nu fie scoala de schi Danut Gligor . Cu 15 instructori , dintre care 3 campioni nationali , toti cei dornici sa cunoasca tainele sporturilor de iarna o pot face in conditii optime si sub indrumarea profesionistilor . 
         Vara , taberele de aventura , cele pentru cunoasterea si importanta protectiei naturii sunt la mare cautare , de aceea toti cei dornici sa evadeze din monotonul urban intr-un peisaj curat sunt asteptati 

 


Adresa: Arieseni, Vartop
Telefon: 0744/322.071 , 0766/339.546 , 0756/158.531
Pagina web: http://tabere-arieseni.ro/
Pagina facebook: https://www.facebook.com/pages/Tabere-Arieseni/533578813355698

View Larger Map


Acasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro