Doctor Battery

BIHON

Centrul de echitatie Mentor

   

Situat la o distanta de 15 km de Oradea si numai 8 km de Statiunea Baile Felix, in Hidişelu de Jos , Centrul de echitatie Mentor este oaza dumnevoastra de liniste si relaxare . Infiintat in anul 2011 , centrul se adreseaza atat calaretilor experimentati cat si incepatorilor , clientii avand posibilitatea sa isi aleaga calul preferat . Intreg echipamentul de protectie este inclus in pretul sedintei , iar pe parcursul traseului toti cei prezenti beneficiaza si de un instructaj cu notiunile de baza in arta calariei.
       Programul de echitatie se intinde pe durata a 50 de minute , traseul fiind parcurs in grup organizat, sub indrumarea unui instructor autorizat . Traseul incepe cu o zona de pajisti si campii , locatie ideala pentru pasionatii de viteza sa experimenteze senzatia galopului si continua in umbra padurii intr-u peisaj de poveste , cu vai si dealuri.
       Cum ajungeti la noi ?
Din Baile Felix intrati pe drumul national E79 .
In localitatea Hidiselu de Jos , la singura intersectie in cruce, urmati indicatorul CALARIE , virand dreapta ; de aici mai aveti 800 m, tineti pe drumul asfaltat, urmariti indicatorul spre Biserica Monument, coborati pe langa Biserica si ne gasiti la 20 de m dupa complexul de pescuit.
Pretul unui traseu de neuitat este de 25 de RON .

         Centrul de echitatie Mentor

 

         Situat la o distanta de 15 km de Oradea si numai 5 km de Statiunea Baile Felix, in Hidişelu de Jos , Centrul de echitatie Mentor este oaza dumnevoastra de liniste si relaxare . Infiintat in anul 2011 , centrul se adreseaza atat calaretilor experimentati cat si incepatorilor , clientii avand posibilitatea sa isi aleaga calul preferat . Intreg echipamentul de protectie este inclus in pretul sedintei , iar pe parcursul traseului, toti cei prezenti beneficiaza de un instructaj cu notiunile de baza in arta calariei.

          Programul de echitatie se intinde pe durata a 50 de minute , traseul fiind parcurs in grup organizat, sub indrumarea unui instructor autorizat. Traseul incepe cu o zona de pajisti si campii, locatie ideala pentru pasionatii de viteza sa experimenteze senzatia galopului si continua in umbra padurii intr-un peisaj de poveste , cu vai si dealuri.


         Cum ajungeti la noi ?

Din Baile Felix intrati pe drumul national E79 .In localitatea Hidiselu de Jos , la singura intersectie in cruce, urmati indicatorul CALARIE , virand dreapta ; de aici tineti drumul asfaltat aproximativ 800 de m, urmariti indicatorul spre Biserica Monument, coborati pe langa Biserica si ne gasiti la 20 de m dupa complexul de pescuit.


         Pretul unui traseu de neuitat este de 25 de RON .


Adresa: Hidiselu De Jos, Bihor
Telefon: 0745/317.201
Pagina facebook: https://www.facebook.com/pages/Centrul-de-Echita%C5%A3ie-Mentor/146801828745654

View Larger Map


Acasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro