Doctor Battery

BIHON

Flori in Decembrie
20-31.01.2015

Calendarul creștin ortodox al acestui an ne arată că ziua de sâmbătă, 20 decembrie înseamnă Înainte-prăznuirea Nașterii Domnului. Societatea Culturală Zenit-Nadir găsește de cuviință să cinstească această zi, dar mai ales ceea ce urmează peste scurt timp, sărbătoarea Nașterii Mântuitorului , printr-o expoziție de artă plastică, o amplă cântare în culoare și desen sub titul Flori în decembrie. Socotim că acest prilej strânge laolaltă o bună parte din cei mai importanți artiști plastici orădeni, nu numai pentru valoarea lor profesională ci și prin faptul că s-au unit în mod exemplar într-o clipă de comuniune. Credem că această clipă de comuniune nu este altceva decât o mărturisire de credință în sensul deplin al cuvântului, iar mărturisitorii sunt: Nicolae Adel, Raluca Avrămuț, Paul Blânda, Maria Bologa, Katona Ede, Carmen Galutz, Andrea Giurgiu, Klara Handrea, Ioan Herdelău, Ioana Klein, Eugenia Mangra, Stela Marta, Dan Mircea, Ionuț Ovidiu, Alina Pocian, Călin Remeș, Sergiu Savin.

Potrivit tradiției vor fi și câteva colinde cântate de o voce de aur, Bianca Popa.

Ca și altă dată ne-ar bucura să vă aflăm alături de noi, în ziua vernisajului de sâmbătă, 20 decembrie, orele 18:00 la Galeria de Artă – Oradea Shopping City, Calea Aradului nr. 87. Expoziția rămâne deschisă toată luna ianuarie 2015. 

 

Sunteți cu toții bineveniți pentru a împărtăși un pahar de vin și bucuria noastră de a încheia cu bine un an plin de evenimente - 8 expoziții. 
Societatea Culturală Zenit-Nadir
Adresa:  Str. Moților, nr. 14, Oradea, Bihor, CP 410089
Tel: +40 741385942Acasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro