Doctor Battery

BIHON

Seara de aventuri literare
21.04.2015

Cu: 
Richard Balint 
Mircea Pricajan 
Lorena Lupu

DONA JUANA: FAŢETELE SEDUCŢIEI

„Vânez plăcerea pe toate căile posibile. Uneori o pândesc îndelung, de prin tufişuri, până când îmi devine accesibilă. Alteori sar pe neaşteptate asupra ei şi o înghit pe nemestecate, ca un şarpe boa. Alteori simulez lipsa totală de interes, încercând să determin prada să se ofere singură pe tavă - şi, spre surprinderea mea, este una dintre cele mai eficiente modalităţi de vânătoare. Mai sunt şi momente în care o consum civilizat, cu tacâmuri şi şerveţele, ca la un restaurant de cinci stele. Şi uneori o cumpăr la colţ, ca pe un ştrudel.” 

Încă de la lansare, romanul „Dona Juana” de Lorena Lupu a avut un succes deosebit. Inspirată de mitul lui Don Juan, seducătorul care oferă plăcere tuturor şi dispare a doua zi, de dimineaţă, Lorena Lupu a hotărât să scrie o versiune feminină, adaptată zilelor noastre.

Povestea e o veritabilă radiografie a vieţii de noapte a unui mare oraş, cu toate tentaţiile ei periculoase. Scene fierbinţi se succedă în acest roman, combinate cu momente de comedie irezistibilă şi cu multe întorsături de situaţie care te vor lăsa cu sufletul la gură. 

După un turneu de mai multe luni prin toată ţara, pe 21 aprilie, incitantul roman „Dona Juana” va fi lansat la Oradea, începând cu ora 20.00, în binecunoscutul Lords' Pub. 
Mircea Pricăjan, redactor al revistei „Familia”, o va prezenta pe autoare şi cartea ei, iar binecunoscutul Richard Balint, actorul preferat al orădenilor, va citi câteva fragmente din carte.Acasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro