Doctor Battery

BIHON

PaintBallWorld

 

       Infiintat in anul 2010 , PaintballWorld si-a propus sa ridice nivelul desfasurarii jocurilor de paintball in Oradea la un nou nivel. Cu 25 de echipamente complete , 2 terenuri antrenante de joc si preturi atractive pentru toata lumea, PaintballWorld este o destinatie populara printre oradenii dornici de adrenalina si distractie .

      Inroleaza-te la distractie si vino impreuna cu prietenii tai la paintball . Ai posibilitatea de a alege intre mai multe terenuri distincte , fiecare cu caracteristici diferite. Esti dornic sa iti impusti adversarii pe un teren artificial construit , cu hale , masini vechi si turnuri de cauciucuri ? Te aspteptam pe terenul nostru de pe Calea Borsului nr. 38 unde punem la dispozitia ta un complex de 5000 mp2 pentru a-ti potoli setea de adrenalina. Iti place natura? Doresti sa pui in practica tactici de camuflare printre copaci , tufisuri si alte obstacole naturale? Te asteptam la terenul nostru din padurea Saldabagiu , situat la 4 km de Spitalul Judetean .

       Planifici o excursie intr-o locatie din judetul Bihor? Doresti sa incingi o partida de paintball in timp ce esti in excursie cu prietenii tai sau lucrezi intr-o firma si planificati demult un teambuilding? Nu ezitati sa ne contactati pentru oferte personalizate , menite sa intampine toate necesitatile voastre oferind in acelasi timp cele mai competitive preturi de pe piata .

 

     Make Love, not war

     Better yet , PLAY PAINTBALL !


Adresa: Calea Borsului nr, 38 / Padurea Saldabagiu de Munte
Telefon: 0743 126 352
Pagina web: http://www.paintballbihor.ro/
Pagina facebook: https://www.facebook.com/paintballworldoradea?fref=tsAcasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro