Doctor Battery

BIHON

Gecko Climb

 

Multi dintre noi simtim nevoia unei activitati mai iesite din tipare, care sa ne satisfaca atat nevoia de miscare, cat si nevoia de adrenalina. Noi va propunem sala de escalada GECKO, unde va puteti lua doza zilnica de adrenalina chiar in centrul orasului (Str. Primariei, Nr. 23, in curte la Queen's Music PUB), indiferent de conditiile meteo.

 

Escalada este un sport recomandat pentru toate varstele, cu numeroase efecte benefice precum dezvoltarea fizica armonioasa si permanenta provocare a depasirii limitelor proprii.

 

 

Pentru cei care au joburi stresante, escalada poate fi si un mod de a scapa de stresul cotidian; un ceas-doua de catarare te relaxeaza psihic si iti ofera doza de adrenalina de care organismul tau are nevoie.

 

Mai presus de toate, escalada poate fi un mod de viata. Practicarea ei constanta te va face mai hotarat, mai increzator in fortele proprii, cu o capacitate crescuta de depasire a unor obstacole. Escalada este cel mai direct mod de a experimenta placerea depasirii propriilor limite. Odata ce ai incercat escalada, vei reveni mereu pentru placerea incercarii a noi si noi trasee (si limite...).

 

Indiferent daca esti catarator cu experienta sau un doritor de miscare fizica si experiente noi, te asteptam intr-o sala de escalada dotata la standarde internationale, cu personal de specialitate gata oricand sa ofere ajutor calificat.


Adresa: Oradea Str. Primariei, Nr. 23, 410209. (In curte la Queen's Music PUB) GPS: 47.057016, 21.923660
Telefon: +40-724-626-897 / +40-741-300-571
Pagina web: http://geckoclimb.ro/
Pagina facebook: https://www.facebook.com/climber.geckoclimb

View Gecko Climb in a larger mapAcasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro