carscenter.ro
carscenter.ro

BIHON
CRIDEM

Estetica Glamour

Un centru de estetica dedicat frumusetii si sanatatii tale. Un loc unde tehnologia ofera frumusetii tale un pas inainte.

Epilatul tradițional încă îți mai cere timp și atenție? Alungă-l cu tehnica epilării definitive. Vino la Estetica Glamour iar în 6 ședințe vei uita de grija îndepărtării firelor de păr nedorite.

O mască e tot ce ai nevoie pentru sezonul rece. Curăță, hidratează, tonifică și pregătește tenul pentru gerul iernii. Cu Estetica Glamour ești în fiecare anotimp frumoasă.

Ești viitoare mireasă și vrei ca silueta ta să fie perfectă în ziua cea mare? Crezi sau nu în minuni, dar LPG Cellu M6 face miracole. Într-un timp scurt slăbește, tonifiază și modelează corpul fără efort, indiferent de vârstă. Rezultate garantate, numai la Estetica Glamour.

Îți dorești un ten luminos și lipsit de coșuri chiar și în perioada pre-menstruală? Tratamentele cosmetice Ericson Laboratoires te ajută să vindeci și să previi inesteticele erupții cutanate care apar în perioada delicată a fiecărei luni. Testează-le în salonul Estetica Glamour !


Adresa: Primariei 28 , 410000 Oradea, Bihor
Telefon: 0729 801 337
Pagina web: http://www.estetica-glamour.ro
Pagina facebook: https://www.facebook.com/EsteticaGlamour.Serenity

View Larger Map

 

TOP STAGECASTIGA Bilete la cinema gratis

Intra pe www.oradealife.ro la sectiunea CONCURS, inscrie-te saptamanal si poti castiga unul dintre cele doua bilete la film pentru o persoana, oferite de Cinema Palace! Raspunde corect la intrebare si luni intra pe www.oradealife.ro ca sa afli cine sunt castigatorii saptamanii! Poti vedea GRATUIT oricare dintre filmele aflate in programul Cinema Palace, de luni pana joi, cu exceptia avampremierelor! Consulta regulamentul concursului aici si programul cinematografului pe www.cinemapalace.ro.

Verifică lista câștigătorilor CINEMA PALACE, în fiecare LUNI, aici.Acasa Contact Despre noi Parteneri
Riserva Ramada Oradea

Vacante de vis -  va punem la dispozitie oferte variate de pachete turistice individuale sau de grup, oferte de ultima ora, circuite tematice (turism de aventura, scufundari, golf, turism cultural, etc.) atat prin propriile programe cat si prin cele ale marilor turoperatori germani: TUI, DERTOUR, MEYER
Integralpromo
Emotions-events.ro