Doctor Battery

BIHON

Delights

      

 

       Situat in incinta centrului comercial Lotus Center , vis-à-vis de hypermarketul Carrefour, Delights este primul magazin de delicatese din Oradea ce pune la dispozitia clientilor peste 80 de sortimente de praline realizate cu maiestrie din cea mai fina ciocolata belgiana precum si diverse alune si fructe invelite in ciocolata , realizate cu ajutorul unei tehnici speciale numite freeze-drying, proces in urma caruia fructele proaspete sunt deshidratate imediat dupa culegere si inghetate , pastrandu-si astfel savoarea si proprietatile benefice .

       Datorita varietatii oferite, vizitand standul de prezentare Delights aveti posibilitatea de a alcatui selectia dvs preferata de praline , combinatiile pentru care puteti opta fiind practic nelimitate . Fie ca sunteti in cautarea unor arome clasice sau doriti sa incercati gusturi si arome noi , la Delights veti gasi cadoul ideal pentru orice eveniment important din viata dvs .

        Fie ca este vorba de aniversari , zile de nastere , nunti sau botezuri , pralinele noastre va vor incanta de fiecare data simturile . Va invitam sa ne vizitati si sa aflati mai multe despre magia ciocolatei belgiene in fiecare zi a saptamanii . Noi va ajutam sa aduceti o bucurie dulce celor dragi .


Adresa: In incinta Lotus Center , vis-à-vis de hypermarketul Carrefour
Telefon: 0743/873.375
Pagina facebook: https://www.facebook.com/Delightscandy

Vizualizare hartă mărită


Acasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro