O seara efervescenta cu noul BMW Seria 1 si nu numai

O seara efervescenta cu noul BMW Seria 1 si nu numai

O seara efervescenta alaturi de prezentarea noului model BMW Seria 1, degustare de vinuri spumante si prezentari de moda.

11even- Choices editia a VIII-a

11even- Choices editia a VIII-a

Evenimentele 11evenExperiences constau într-o serie de conferințe dinamice care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei originale. În cadrul lor reunim persoane care au trăit situații deosebite și care merită împărtășite cu oameni curioși și dornici de autodepășire personală sau profesională, dar cărora le lipsesc curajul sau exemplele similare.

Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze.

Spectacol Aniversar ''Maria Haiduc''

Spectacol Aniversar ''Maria Haiduc''

Ansamblul Folcloric „Nuntașii Bihorului” și Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor, a Primăriei Municipiului Oradea și a Orchestrei „Rapsodia Bihoreană”, au organizat un eveniment de suflet dedicat aniversării a 80 de ani viață a celei mai iubite și îndrăgite ambasadoare a folclorului bihorean: MARIA HAIDUC!

Povesti LOTUSiene- Editia II

Povesti LOTUSiene- Editia II

Horia Marchiș și Anamaria Șereș au facut echipă bună împreună cu dr. Șerban Porumb si ne-au povestit despre frumusețe, îngrijire și stil.

Concert 5GANG

Concert 5GANG

Una din cele mai in voga trupe actuale din Romania, 5GANG, (Selly, Madalin, Gami, Pain, si Diana Condurache) au sustinut un concert memorabil la Arena Antonio Alexe.

Witch Party

Witch Party

La Whitch Party am avut ocazia sa admiram cele mai creative costume de Halloween. Trick or treat?

Livrarea autovehiculului Nr. 10.000 la Grupul WEST Oradea. Mulțumim ptr. încredere!

Livrarea autovehiculului Nr. 10.000 la Grupul WEST Oradea. Mulțumim ptr. încredere!

Grupul West Oradea a livrat vehiculul cu Nr. 10.000!

 

În 2019, la finalul lunii octombrie, Grupul West Oradea a făcut livrarea autovehiculului cu numărul 10.000!

Cu o experiență de 26 de ani în domeniul auto, Grupul West Oradea este un nume de referință în oraș dar și în partea de vest a țării. Situat în Oradea, pe ‪Calea Clujului nr. 300, acesta își desfășoară activitatea pe o platformă care înglobează trei showroom-uri și trei service-uri auto-moto.

Cunoscut la începuturile sale ca dealer Opel sub denumirea Anvelo Center, firmă cu activitate din 1993, grupul s-a extins treptat oferind spre comercializare de a lungul timpului și alte mărci precum Chevrolet, SAAB, mașini rulate cu garanție, km reali, asigurare - finanțare pe loc și din 2009, prin Grup West Premium, autoturisme și motociclete BMW.

Livrarea cu numărul 10.000 o reprezintă un autoturism BMW X3 rulat, vândut prin noua divizie a grupului - Premium Used Cars.

Grupul West Oradea vă mulțumește pentru încrederea acordată în toți acești ani și vă asigură că-și va menține și pe viitor sloganul “Calitate fără Compromisuri!” www.carscenter.ro

 

Mojo Wedding Expo- Editia a 3-a

Mojo Wedding Expo- Editia a 3-a

MOJO Wedding Expo revine, în ediția de toamnă, cu cele mai noi tendințe și idei pentru nunți moderne.

Crosul Cetatii 2019

Crosul Cetatii 2019

Crosul Cetătii este un concurs de alergare pentru amatori, organizat de ACS Xterra Sport Bihor. În funcție de pregătirea lor, concurenții pot alege din două trasee: unul scurt de 3,3 km, numit “Mini” și altul de 10 km, numit “Cross”.

Toamna incepe distractia!

Toamna incepe distractia!

 In 26 octombrie, ne-am  jucat și distrat în Crocoland, am escaladat Muntele Veseliei și ne-am întrecut în zâmbete și energie la campionatul de joacă pentru copii.

Povesti LOTUSiene- Editia I

Povesti LOTUSiene- Editia I

Prima ediție a seriei de “Povești LOTUSiene” debutează cu o temă actuală și controversată: „Men to the left, because women are always right?”.

Brickenburg Expo- Zilele fanilor LEGO

Brickenburg Expo- Zilele fanilor LEGO

Fanii LEGO au avut din nou un motiv de bucurie, pentru că la Brickenburg Expo - Zilele fanilor LEGO 2019 au putut admira noi machete și construcții impresionante.

 

The Pink Days- Day 3

The Pink Days- Day 3

In ultima zi The Pink Days au avut loc evenimente de fashion si lifestyle urmarind cele mai noi colectii de toamna-iarna.

The Pink Days- Day 2

The Pink Days- Day 2

Vă invităm să urmăriți cele mai noi colecții toamnă-iarnă și să ne distrăm alături de cei mici în cadrul unui spectacol de balet și hip-hop.

The Pink Days- Cooking lessons for ladies- Day 1

The Pink Days- Cooking lessons for ladies- Day 1

Azi de la ora 18:00, în zona Pellini Top-Violet am gatit cele mai ingenioase și gustoase rețete pentru întreaga familie.