Kids Dino Dig

Kids Dino Dig

 

Intrarea este liberă!

Timp de câteva zile ne transpunem într-o aventură fabuloasă și vă invităm la o expoziție interactivă, unde cei mici se vor transforma în paleontologi! 

Un grup de oameni de știință lucrează la un proiect de săpături de dinozauri de mai bine de 10 ani. Într–un final, au descoperit un strat de fosile. Ei cred că fosilele aparțin unei specii de dinozauri care a trăit in Era Cretacică, acum 120 milioane de ani. Pentru a completa proiectul, au nevoie de o echipă de mici paleontologi care să-i ajute. În expoziție, copiii vor avea ocazia:

 să sape în zona de excavare și să descopere fosile de dinozauri îngropate în nisip
 să vadă replici de dinozauri - T-Rex, Ankylosaurus, Pterosaurus, schelete gigantice și o replică a unui cuib de dinozauri
 să pătrundă în lumea dinozaurilor, urmărind filmulețe în zona de documentare

Expoziția se adresează copiilor cu vârste între 5 - 12 ani.

Participarea este gratuită, se face în grupuri organizate a câte maxim 30 de copii și durează aproximativ 45 de minute, turul urmând scenariul descris mai sus. Programările se fac la fața locului începand cu data de 9 Noiembrie, ora 12:00, în zona cupolei, unde va avea loc și expoziția, iar înscrierile se fac pe loc. Programările pot fi făcute în avans fie în aceeași zi, pentru următoarele tururi, fie pentru următoarele zile.

V-așteptăm!

Romania ne Uneste!

Romania ne Uneste!

România Ne Unește! - Spectacol Folcloric de Gală
Data: 25 noiembrie 2018, ora 18:00
Locația: Sala Sporturilor Antonio Alexe Oradea
Preț unic bilet: 10 lei
Locuri disponibile: 1.500 din care 500 pe spațiul de joc, la nivelul scenei, și 1.000 în tribune

Duminică, 25 noiembrie, ediția a doua a evenimentului "România Ne Unește!" va aduce în Oradea nume sonore din muzica autohtonă. Acompaniați de Ansamblul Artistic Profesionist Crisana, pe scenă vor urca: Maria Dragomiroiu, Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Traian Jurchela, Ionuț Fulea, Viorica Flintașu și Zenaida Bolboceanu.

Ni se vor alătura și Ioana Urs, Vlad Ștef și Simona Gherman, trei tineri extrem de talentați din județul Bihor, care vor interpreta muzică tradițională specifică zonei Bihorului.