Festival de teatru

Festival de teatru

Intrăm în lumea fantastică a personajelor de basm și ne pregătim pentru Festivalul de Teatru de la Era Park Oradea!

Timp de 4 sâmbete ne dăm întâlnire cu cei mici, în sala de evenimente din Era Park Oradea, pentru a ne bucura împreună de:

”Frumoasa din Pădurea Adormită” sâmbătă, 9 februarie ora 11:00 compania Bridge Theatre din Sibiu.

”Întâmplări pe Insula Dorințelor” sâmbătă, 16 februarie, ora 11:00 Comoara cu povești Oradea- Trendart Company.

Teatru de păpuși: ”Muzicanții din Bremen” sâmbătă, 2 martie ora 11:00 compania Bridge Theatre din Sibiu.

”Cei trei purceluși” sâmbătă, 30 martie ora 11:00 compania Bridge Theatre din Sibiu.

Intrarea este gratuită, iar piesele de teatru sunt destinate copiilor între 3 - 12 ani. V-așteptăm!

Swimathon Oradea 2019

Swimathon Oradea 2019

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România (București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești) prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.

Având la bază un mecanism atractiv și creativ Swimathon oferă ocazia perfectă să te implici și să faci parte din schimbarea pe care ți-o dorești în comunitate. Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!

Lord of the Dance

Lord of the Dance

Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge, pentru prima oară în Oradea!
Dangerous Games, o producție impresionantă, cu 40 dintre cei mai remarcabili dansatori din lume, sub coregrafia și regia lui Michael Flatley, vor crea momente memorabile prin muzică și dans!

După peste 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în fața publicului internațional cu o nouă producție, rezultat al muncii de peste 2 decenii al inegalabilului dansator.

 

Un spectacol în adevăratul sens al cuvântului vă așteaptă, pe 25 iunie, la Sala Sporturilor Oradea. / Sala Antonio Alexe!

Veniți, alături de cei dragi, la cel mai apreciat spectacol de dans, care a făcut înconjurul lumii și care acum ajunge în unul din cele mai frumoase orașe ale României, Oradea.