MOJO Wedding Expo- editia a IV-a

MOJO Wedding Expo- editia a IV-a

Centrul Comercial ERA Park Oradea va începe anul 2020 cu o nouă ediție a Mojo Wedding Expo, un târg de nunți ajuns la cea de-a patra ediție, menit să le facă viitorilor miri alegeri mai ușoare.

Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 ianuarie, atât sub cupolă, cât și în zona de galerii a complexului, iar viitorii miri își vor putea găsi aici toate cele necesare pentru nunta pe care și-o doresc.

Zeci de expozanți din toate domeniile vor pune la dispoziție o paletă largă de produse, de la rochii de mireasă ori costume, până la oferte de prăjituri, candy bar, cocktail bar, decorațiuni și aranjamente florale, decoruri, dar și oferte pentru hostess sau cabine foto.

Vineri, 17 ianuarie, târgul va fi deschis între orele 14 și 21, sâmbătă, 18 ianuarie, între 11 și 20, iar duminică, 19 ianuarie, între 11 și 19.

Intrarea la eveniment este liberă pentru toată lumea.

Artists behind the wall- Balul Bobocilor C.N. ''Iosif Vulcan'' Oradea

Artists behind the wall- Balul Bobocilor C.N. ''Iosif Vulcan'' Oradea

Seara magică a balului se apropie. Mai este puțin până când bobocii noștri vor pune în scenă povești inedite, folosindu-se de melodiile celor mai cunoscuți și îndrăgiți artiști. Veniți la Coloseum, in 23 Ianuarie, dacă sunteți curioși să aflați cum prin intermediul muzicii și dansului aceștia vor dezvălui întâmplări pline de unicitate și suspans. Pregătiți-vă să vă susțineți preferații în lupta pentru Miss și Mister Boboc!

Concert Directia 5- Povestea Noastra

Concert Directia 5- Povestea Noastra

TURNEUL NAȚIONAL DIRECȚIA 5 -"POVESTEA NOASTRĂ - 30 de ani".

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Concert Compact- Legenda continua...

Concert Compact- Legenda continua...

COMPACT nu a fost, nu este și nici nu va fi o ”formație”.
COMPACT este o stare, un mod de a fi, o lume, un basm.
Poate fi ”Tinerețe fără bătrânețe și…” bucuria de a cânta împreună atunci când unii îți spun: ”îți mai arde și de cântat?”.

Suntem siguri că și spectatorii noștri, ascultând și muzica noastră, pot să rămână ”veșnic tineri și ferice”cum ar spune poetul.

COMPACT pleacă într-un turneu de câteva luni, convinși că pentru prietenii noștri adevărați contează amintirile și speranțele și în general, vorba unuia, ”zgomotul nu face bine și binele nu face zgomot!”