The Color Run Love Tour

The Color Run Love Tour

The Color Run LOVE TOUR, noul concept al anului 2019, este cel mai colorat dintre toate de până acum.

Festivalul Copiilor

Festivalul Copiilor

Cetatea Oradea a găzduit și în acest an cel mai mare festival pentru copii din zonă, pe parcursul a 3 zile pline de veselie și culoare.

Street Food Festival 2019

Street Food Festival 2019

Street FOOD Festival, un festival care aduce aromele interesante şi preparatele apetisante aproape de gurmanzi şi pofticioşi a început încă de ieri în Cetatea Oradea.

D'ale Porcului ziua a2-a

D'ale Porcului ziua a2-a

 

La cererea miilor de vizitatori şi a competitorilor, ediţia a V-a a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” va deschide oficial „sezonul” sărbătorilor de iarnă 2018-2019 în judeţul Bihor! Concursul de preparare tradiţională a porcului

D'ale Porcului

D'ale Porcului

La cererea miilor de vizitatori şi a competitorilor, ediţia a V-a a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” va deschide oficial „sezonul” sărbătorilor de iarnă 2018-2019 în judeţul Bihor! Concursul de preparare tradiţională a porcului va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie 2018, în parcarea ERA Shopping Park Oradea (Calea Aradului).

Această ediţie aniversară „D’ALE PORCULUI” vă umple şi cămările pentru Sfântul Nicolae, Crăciun şi Revelion! În ziua concursului, dar şi în cea următoare (25 noiembrie 2018) festivalul va găzdui şi un târg de preparate tradiţionale din carne şi alte bunătăţi!

Toamna Oradeana 2018

Toamna Oradeana 2018

În 4-7 octombrie vom sărbători frumusețea și energia orașului nostru cu o mulțime de concerte, mâncare delicioasă, oameni frumoși și o atmosferă de poveste.

Anatolian Food Festival 2018

Anatolian Food Festival 2018

Anatolian Food Festival este unul dintre evenimentele de avengură ale Fundației Tuna care își propune să promoveze cultura turcă prin ceea ce este specific ei: ospitalitatea turcească, arta veche, folclorul și, foarte important, arta gastronomică. Conceptul festivalului are la bază trei principii: să consolideze prietenia româno-turcă, să deschidă drumul spre un dialog intercultural și să creeze punți de legătură între cetățenii celor două țări.

Oradea Summer Film 2018 | Ziua 1

Oradea Summer Film 2018 | Ziua 1

În prima zi a festivalului de film din Oradea, oamenii s-au bucurat de standurile de băuturi și mâncare în față marelui ecran pe care s-a proiectat unul din renumitele filme românești.

Cinematograful în aer liber - ORADEA SUMMER FILM - revine în august 2018 în Parcul Cetății!

Vom avea parte de 19 seri cu cele mai noi filme, concerte și animații pentru copii, într-o mizanscenă cu beculețe și hamace, sub cerul liber!

Perioada: 2-26 august 2018.
Locația: Parcul Cetății Oradea (intrarea din strada Griviței).
Intrare liberă.

Eveniment organizat de Asociația de promovare a turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) și Primăria Oradea, cu sprijinul Muzeului Orașului Oradea - Complex Cultural (Cetatea Oradea/ Oradea Fortress).
Partener principal: Raiffeisen Bank Romania.
Sprijinit de: Ergocon, Daikin Romania și Technova.
Prezentat de: Staropramen.

Vor exista două ecrane de proiecție în aceeași locație de anul trecut - Parcul Cetății (intrarea de pe Griviței sau strada Redutei). Pe ecranul principal vor fi proiectate filme din toată lumea, unele în premieră în România, venite de la cele mai prestigioase festivaluri de film: Oscar, Cannes, Berlin, Rotterdam, San Sebastian, Sundance.

Primul weekend (2-5 august) va fi dedicat filmului românesc, celebrând Centenarul din 2018. Următorul weekend (9 - 12 august), cu tema "Meet the Neighbours", va fi dedicat filmului balcanic din țările cu care România împarte granița - Serbia, Ucraina, Bulgaria și Ungaria, cel de-al treilea weekend (16 - 19 august) fiind dedicat filmului european cu filme din Italia, Suedia, Danemarca, Portugalia. Ultimul weekend (23 - 26 august) va fi dedicat unor țări exotice precum Chile, Paraguay, Algeria și Palestina. Aceste filme abordează unele dintre cele mai relevante tematici actuale prin povești captivante, ale unor regizori tineri sau consacrați.

 

Festivalul Medieval al Cetății 2018 | Ambiental

Festivalul Medieval al Cetății 2018 | Ambiental

Fotografii realizate in data de 6 Iulie, 2018

Festivalul Național de Folk Pro Lirica | Day 2

Festivalul Național de Folk Pro Lirica | Day 2

Fotografii realizate in data de 1 Iulie, 2018

Festivalul Național de Folk Pro Lirica | Day 1

Festivalul Național de Folk Pro Lirica | Day 1

Fotografii realizate in data de 30 Iunie, 2018

Ambianță | Zilele Sfântului Ladislău

Ambianță | Zilele Sfântului Ladislău

Fotografii realizate in data de 22 Iunie, 2018

Street Food Festival 2018

Street Food Festival 2018

Fotografii realizate in data de 18 Mai, 2018

Toamna Orădeană 2017 | Artificii

Toamna Orădeană 2017 | Artificii

Poze realizate in data de 8 Octombrie, 2017

Toamna Orădeană 2017 | Concerte

Toamna Orădeană 2017 | Concerte

Duminică, 8 octombrie
17:00 – Timea Pall (Hu)

19:00 – Publika (Hu)

20:00 – The Motans

21:00 – Delia