AquaZumba la Apollo-Felix

AquaZumba la Apollo-Felix

Dans, fitness și distracție în piscine cu Ilaria Team!

Concursul Memorial Herman Schier

Concursul Memorial Herman Schier

CSM Oradea și Crișul Oradea, în parteneriat cu Primăria Oradea, organizează această competiție la care taxa de participare a fiecărui sportiv este de 30 de lei.

Toți concurenții sunt obligați să aibă viza medicală la zi, verificarea acesteia urmând a fi făcută la ședința tehnică, care se va desfășura măine, cu o oră înaintea startului întrecerii.

„Scopul competiţiei îl reprezintă verificarea nivelului de pregătire a sportivilor în vederea participării la campionatele naţionale, probe de barem", informează organizatorii.

Competiția prevede corcursuri pe distanța de 50 de metri, pe 10 culoare, având cronometrare electronică. La final, performerii vor fi recompensați cu medalii și diplome.

Magia Craciunului-Mana Dance Academy

Magia Craciunului-Mana Dance Academy

Mana Dance Academy este o scoala de dans infiintata in anul 2010, care functioneaza in prezent in Casa de Cultura a Sindicatelor si Oraselul Copiilor.

Oradea Night Run

Oradea Night Run

Străzile din zona centrală a orașului Oradea au fost transformate, sâmbătă seara, în piste de alergare. Peste 300 de participanți au luat parte la prima ediție Oradea Night Run. Echipați cu lămpi frontale, concurenții au străbătut în pas alergător centrul istoric al oraşului şi chiar au avut timp să admire frumusețea nocturnă a clădirilor.

SkirtBike Oradea

SkirtBike Oradea

SkirtBike Oradea reprezintă comunitatea femeilor de toate vârstele care care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativă chic acestei activități în care au găsit un mod de exprimare și chiar un stil de viață. Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative. Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.

Cupa Crater La Ștrandul cu Valuri Felix

Cupa Crater La Ștrandul cu Valuri Felix

Cupa Crater a avut loc duminică, 15 Iulie 2018, fiind a cincea ediție a concursului de ciclism montan, în afara orașului și departe de asfaltul încins al acestuia, la ștrandul Cu Valuri din Băile 1 Mai, oferind pasionaților trasee offroad. Competiția a avut și o secțiune adresată copiilor și familiilor dornice să își testeze condiția fizică.

Fotografii realizate în dată de 15 Iulie 2018.

The Color Run 2018

The Color Run 2018

Fotografii realizate in data de 9 Iunie, 2018

Cupa Feelin Dance 2018

Cupa Feelin Dance 2018

Fotografii realizate in data de 26 Mai, 2018

Concurs de Karting

Concurs de Karting

Fotografii realizate in data de 25 Mai, 2018

Thermal Trail Race 2018

Thermal Trail Race 2018

Fotografii realizate in data de 12 Mai, 2018

Gala Box Sînmartin

Gala Box Sînmartin

Fotografii realizate in data de 28 Aprilie, 2018

Freedom Dance Festival

Freedom Dance Festival

Fotografii realizate in data de 25 Martie, 2018

Cupa Oradea 2018

Cupa Oradea 2018

Fotografii realizate in data de 17 Martie, 2018

Cupa Oradea 2018, un concurs national de dans sportiv, ajuns la editia a 12-a, de organizarea caruia raspunde Clubul de Dans Sportiv Stelele Dansului din Oradea, in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS).

Zumba Kids & Kids Jr.

Zumba Kids & Kids Jr.

Fotografii realizate in data de 15 Martie, 2018

Zumba cu Giani Sala

Zumba cu Giani Sala

Poze realizate in data de 25 Februarie, 2018