Oradea Night Run

Oradea Night Run

Străzile din zona centrală a orașului Oradea au fost transformate, sâmbătă seara, în piste de alergare. Peste 300 de participanți au luat parte la prima ediție Oradea Night Run. Echipați cu lămpi frontale, concurenții au străbătut în pas alergător centrul istoric al oraşului şi chiar au avut timp să admire frumusețea nocturnă a clădirilor.

SkirtBike Oradea

SkirtBike Oradea

SkirtBike Oradea reprezintă comunitatea femeilor de toate vârstele care care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativă chic acestei activități în care au găsit un mod de exprimare și chiar un stil de viață. Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative. Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.

Cupa Crater La Ștrandul cu Valuri Felix

Cupa Crater La Ștrandul cu Valuri Felix

Cupa Crater a avut loc duminică, 15 Iulie 2018, fiind a cincea ediție a concursului de ciclism montan, în afara orașului și departe de asfaltul încins al acestuia, la ștrandul Cu Valuri din Băile 1 Mai, oferind pasionaților trasee offroad. Competiția a avut și o secțiune adresată copiilor și familiilor dornice să își testeze condiția fizică.

Fotografii realizate în dată de 15 Iulie 2018.

The Color Run 2018

The Color Run 2018

Fotografii realizate in data de 9 Iunie, 2018

Cupa Feelin Dance 2018

Cupa Feelin Dance 2018

Fotografii realizate in data de 26 Mai, 2018

Concurs de Karting

Concurs de Karting

Fotografii realizate in data de 25 Mai, 2018