Doctor Battery

BIHON

Ambasador Oradea

În curând în Oradea va fi inaugurată sala de evenimente AMBASADOR ORADEA în incinta Oradea Shopping City. Sala de evenimente AMBASADOR ORADEA este locul ideal pentru orice eveniment deosebit din viața ta! Dacă îți dorești un eveniment de neuitat care să îmbine eleganța decorului cu o servire impecabilă AMBASADOR ORADEA  îți stă la dispoziție.

 Sala de evenimente AMBASADOR ORADEA respectă cele mai înalte standarde pentru un eveniment grandios prin calitatea desărvârșită a fiecărui detaliu.

 Aceasta este cea mai mare sală de evenimente din județul Bihor cu o capacitate de circa 550 de persoane, 1000 de locuri de parcare și o terasă superbă de unde invitații pot admira focuri de artificii sau panorama orașului. Avem posibilitatea ca prin împărțirea sălii, să fie create două săli, una cu o capacitate de până la 150 de persoane și cea de a doua cu o capacitate de până la 350 persoane. În acest fel, orice tip de eveniment, indiferent de numărul de invitați, va fi unul de neuitat! Lăsați-vă răsfățați de delicioasele preparate culinare realizate de MasterChef Alexandru Nagy, președintele Asociației de Gastronomie din Timișoara venit special la Oradea pentru ca meniurile oferite de AMBASADOR ORADEA să se ridice la rang de artă. Echipa de ospătari și barmani este atent aleasă astfel încât servirea să fie făcută la cele mai înalte standarde.

 Suntem alături de cei ce vor să organizeze evenimente corporate, conferințe, seminarii, întâlniri, diverse lansări de produse și nu numai. Sala de evenimente AMBASADOR ORADEA transformă orice eveniment într-unul cu adevărat spectaculos!

 

AMBASADOR ORADEA - Live your dream!


Adresa: Calea Aradului nr 87, Oradea, Bihor
Telefon: 0741 222 000
Pagina web: http://www.ambasadororadea.ro/
Pagina facebook: https://www.facebook.com/pages/Ambasador-Oradea/1396759663933883


Acasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro