Doctor Battery

BIHON

Lazer Star Arena

 

 

Inaugurat in Octombrie 2013 , Lazer Star Arena este prima arena acoperita de lazer tag din Oradea si a 6-a deschisa la nivel national . Propunand un concept nou si interactiv de distractie, arena amplasata in centrul orasului , pe strada Vasile Alecsandri ( la parterul fostei intreprinderi Oradinum ) va asteapta cu un teren dispus pe o suprafata de 600 mp2 cu 12 echipamente complete de ultima generatie si cu o varietate mare de jocuri si strategii binecunoscute tuturor pasionatilor de jocuri tip “shooter” .


Privit ca o curiozitate pentru multi , conceptul de lasertag poate fi explicat cel mai simplu ca fiind o extensie a jocurilor pe calculator , o transpunere in realitate al unei lupte cu prietenii tai intr-o ambianta futurista printre labirinturi iluminate cu panouri de led-uri , purtand o vesta cu zone special marcate . Scopul tau in cadrul jocului este sa obtii cat mai multe puncte incercand sa nimeresti adversarul in punctele prestabilite , incercand in acelasi timp sa eviti loviturile adversarilor asupra ta . Scenariile variate si ambianta iti vor oferi doza de adrenalina cautata si deoarece nu exista impact cu bile ca la alte activitati de acest gen , cei care pana acum au evitat sa incerce acest sport de frica eventualelor dureri cauzate au acum oportunitatea sa o faca fara nici un risc implicat .


Preturile incep de la 1 LEU / Minut si include echipamentul necesar jocului , insa nu uitati sa urmariti promotiile constante oferite de Lazer Star pentru a avea posibilitatea de a incerca acest joc la preturi speciale .

 


Adresa: Strada Vasile Alecsandri 5-7, Oradea
Telefon: 0755/355.317 sau 0731/495.493
Pagina web: http://www.lazerstararena.ro/
Pagina facebook: https://www.facebook.com/LazerStarArena

View Larger Map


Acasa Contact Despre noi Parteneri
  tvexpert.ro