Firma noastră a luat fiinţa în 1995, ca afacere de familie. În ultimii 12 ani am cunoscut o dezvoltare continuă, răspunzând cerinţelor clienţilor noştri.

Ne-am lărgit sfera de activitate prin produse noi, prin rame de tablouri şi diferite rame decorate, sculpatate, ovale, biedel, etc.

Succesul din ultimii ani şi numărul tot mai mare de clienţi sunt mărturia accentului pe care îl punem pe calitatea produselor şi interesului privind îmbunătăţirea permanenta a calităţii serviciilor oferite.

Dorim să venim în sprijinul celor care iubesc frumuseţea unui tablou şi atmosfera pe care o crează acesta, şi să contribuim la desăvârşirea lui.
Vă invităm să descoperiţi plăcerea de a găsi rama potrivită fiecărei picturi, fotografii, goblen, puzzle sau orice alt obiect de decor.
Echipa noastră este specializată în activitatea de înramare şi restaurare de rame vechi. Materialele cu care lucrăm sunt de cea mai bună calitate.
Suntem în permanentă atenţi la tendinţele de pe piaţa europeană, în dorinţa de a vă oferi o mare diversitate de opţiuni: de la natural, simplu, la elegantul auriu, trecând prin toate culorile posibile: alb, crem, nuanţe de maro, culori pastelate, şi mergând mai departe spre stiluri: clasic, blonde, modern, ultramodern.
Încercăm mereu să fim buni ascultători ai dorinţelor clienţilor noştri.

Telefon:
0723.091.321-Vodafone

Orar:
Luni - Vineri 10:00-17:30