Hotelul Elite este un hotel de lux din categoria 3* si 4* stele si a fost fondat in 1998. Este plasat in centrul orasului, in zona verde si linistita a parcului I.C. Bratianu, localizarea fiind usoara, hotelul aflandu-se la aproximativ 200 m de drumul E60, pe malul drept al raului Crisul Repede in apropiere de Bazinul Olimpic si Strandul Municipal Oradea ( 5 minute de mers pe jos, traversand parcul)
Accesul la bazinul de înot de la Hotel Elite este gratuit pentru cei cazati in hotel iar la sala de sauna acces liber de la 18:00 la 20:00.
Un mic dejun bogat în stil bufet CONTINENTAL este servit în luminoasa veranda acoperita de langa piscina.


Printre facilitatile oferite de hotelul nostru se numara: restaurant, bar, recepţie 24 de ore, ziare, terasă, camere nefumători, lift, seif, cameră de bagaje, cameră disponibilă cu facilităţi anti-alergice, internet wireless, aer condiţionat, restaurant (à la carte), saună, jacuzzi, piscină în aer liber, piscină în aer liber (deschisă tot anul).

Toate camerele atat de 4* cat si cele de 3* dispun de dotarile maxime ale clasei lor.
Piscina cu apa termala deschisa tot timpul anului , dispune de cascada, jacuzzi in interior, contra curent si sistem de iluminat pe timp de noapte.
Salonul de bal cu o capacitate de 200 de locuri realizat intr-un design exceptional al anilor 1900.

Va asteptam!