Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuşi sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spaţiu dătător de vitalitate şi de echilibru.

Filozofia hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalităţii, Lotus Therm Spa&Luxury Resort impresionând prin valoarea şi atenţia oferită clienţilor săi. Cu o capacitate de 180 camere şi 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilităţi, 39 apartamente standard, 8 suite şi 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a ţării. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasă proprie. În zona recepţiei Lotus Therm Spa&Luxury Resort vă întâmpină Crystal Café - modern şi ospitalier - este un bar de zi destinat întâlnirilor formale şi informale.

Aquapark Felixarium – relaxarea şi distracţia se întâlnesc într-un concept acvatic surprinzător

Cu o investitie de aproape 30 de milioane de euro, Lotus Therm Spa&Luxury Resort include un aquapark inedit, unic în România. Felixarium este construit şi proiectat la cele mai înalte standarde şi oferă distracţie şi surprize, indiferent de vârstă. 14 piscine interioare şi exterioare cu recirculare şi apă termală, jacuzzi, peşteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună şi cameră de gheaţă. Însă, atracţia principală rămâne cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Lux şi excelenţă în domeniul serviciilor de balneologie şi SPA

Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele pentru că intimitatea oaspetilor noştri este supremă. Centrul dispune de cele mai variate servicii şi terapii: hidroterapie, împachetări şi băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune şi o fântână cu gheaţă pentru curajoşii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt cele mai curative şi apreciate din regiune, având proprietăţi miraculoase pentru majoritatatea afecţiunilor aparatului locomotor.

Tehnologie de ultimă generaţie în recuperare – TECAR TERAPIA - În cadrul centrului Nelumbo Med-SPA se află unicul aparat din regiunea de Nord-Vest a României.

Evenimente memorabile

Versatile şi neconvenţionale, cele 3 saloane ale hotelului Lotus Therm Spa&Luxury Resort se adaptează cu uşurinţă unor evenimente diverse. Capacitate: Salon Topaz 100 locuri, Salon Opal 150 locuri, Salon Onix 200 locuri. Evenimente: conferinţe, traininguri, cursuri, simpozioane, seminarii, nunţi, banchete, botezuri, aniversări.

Pregătiţi pentru cele mai înalte aşteptări

Fiecare moment petrecut în Salonul Ambra, restaurantul hotelului Lotus Therm Spa&Luxury Resort, devine unul de referinţă pentru oaspeţi sau pentru cei care decid să celebreze aici evenimente persoanale sau profesionale. Preparate culinare sunt pregătite cu pricepere de bucătari cu experienţă certificate, în gastronomie. În câteva ore, transformăm Salonul Ambra potrivit celor mai exigente cerinţe ale clienţilor. Capacitate: 180 locuri

"Relaxarea şi refacerea sunt duse la perfecţiune în unicul complex termal de 5 stele din România. Fiecare element este special conceput pentru a-ţi aminti în fiecare clipă că, pentru noi, tu eşti un client valoros. Confort absolut, într-o ambianţă luxuriantă. Strălucire, eleganţă pură, relaxare care se transformă în refacere, împrospătare şi întinerire.