Centrul de Artă Culinară Oradea

Centrul de Artă Culinară Oradea şi-a deschis porţile pe str Nufărului nr 128 şi împreună cu Chef Tiberius organizează cursuri de gătit intensiv.

Chef Tiberius Szappanos a urmat şcoala de management culinar în Szalzburg-Austria, unde a deprins genul de servire fine-dining, are o experienţă vastă în gastronomia din întreaga lume: Londra, Budapesta, Viena, Limassol, Koln, Amsterdam, Istambul sau Tbilisi.

Chef Tiberius este adeptul mâncărurilor cât mai simple şi mai naturale, aşa că poate fi un exemplu bun pentru tine. Dacă vrei sa slabesti, renunţă la prăjeli şi la mesele neregulate.

Învaţă să găteşti reţete simple, rapide şi extrem de sănătoase

Cursuri de gătit pentru gospodine, amatori şi pasionaţi de gastronomie
Pentru pasionaţi, amatori, cunoscători sau doar admiratori ai gastronomiei, cursurile culinare îndeamnă la clipe de bine. Chef Tiberius este creatorul fiecărei experienţe gourmet ce dezvăluie tehnicile şi trucurile bucătăriei profesionale. La fiecare curs veţi dobândi tehnici clasice, tehnici moderne şi trucuri de profesionist iar toate meniurile reproduse sunt sezonale si folosesc ingrediente locale şi proaspete.

Cursuri de gătit pentru copii
Cursurile de gătit pentru copii şi simpla implicare a lor in secretele gătitului în bucătăria familiei aduc o mulţime de contribuţii în dezvoltarea lor. Este un mod de a fi creativ, inspiră curiozitatea şi gândirea copiilor, sunt distractive şi, totodată, îi ajută foarte mult pe copii sa înveţe.
Chef Tiberius îi va învaţă cum este pregătită mâncarea şi cum contribuie aceasta la sănătatea lor.

Culinary Team (COOKING) Building pentru firme si corporaţii
Fie pentru că simţi că departamentul tău merită o recompensă pentru un obiectiv atins sau pentru că pur şi simplu simţiţi nevoia de a vă cunoaşte mai bine, cursurile lui Chef Tiberius sunt un instrument eficient, imediat şi bine organizat la care să apelezi când echipa ta dă în clocot!