Lioara are toată energia necesară pentru a fi cel mai cunoscut nutriţionist din Oradea.
Este pe cât de tânără, pe atât de dedicată muncii ei. Şi asta, pentru că iubeşte ceea ce face, iubeşte munca ei cu cei pe care îi consiliază şi obţine cele mai bune rezultate.

Este o persoană extreme de ambiţioasă şi chiar dacă a avut norocul să se nască într-o familie minunată pe care o iubeşte, familie care i-ar fi putut oferi tot confortul necesar unei vieţi comode, a ales varianta “grea”, dar plină de împliniri şi satisfacţii.

Munceşte de la 16 ani. În timp ce a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice de la Oradea, şi-a descoperit preocupările înspre partea de întreţinere corporală.
A urmat un curs de Instructor Fitness şi Aerobic şi apoi 4 ani de experienţă la două dintre cele mai renumite săli din Oradea: GYM MAR STRONG şi NRG.
În anul 2013 a ales Bucureştiul pentru a se specializa ca Tehnician Nutriţionist la Masterclass.

A finalizat cu success acest curs şi de doi ani face cu maxim succes aceasta muncă pe care o adoră. A avut în doi ani mai mulţi de 500 de pacienţi, cu rezultate foarte bune.

În prezent colaborează cu numeroase săli de fitness, restaurante, cofetării, cafenele şi magazine naturiste ca şi consultant.
A elaborat meniuri hipocalorice care se regăsesc în restaurantele din Oradea: Taverna, Tranzit şi Impero, dar şi un meniu de Smoothies by Lioara care se găsesc în
meniul cafenelei Ristretto. Are o colaborare permanentă cu locaţia “Din Grădina” şi cu cofetăria “Sweet Magnolia”.

Anul acesta a iniţiat un eveniment care se doreşte să devină cu tradiţie în Oradea: Caravana Sănătăţii.
Şi tot in acest an a început o colaborare cu Forever Living Products, în calitate de speaker şi consultant în nutriţie.

Cea mai importantă colaborare de până acum este cea cu Camelia Sucu pe programul ICONIC DETOX.
Camelia a ales-o în acest an, pe Lioara pentru a-şi face cunoscută gama de meniuri de detoxificare în Vestul ţării.

Pentru că este în permanent contact cu tot ce înseamnă evoluţia domeniului nutritie şi modelare corporală, Lioara se pregăteşte să urmeze un Master de Nutriţie
la cea mai bună Universitate din ţara, Universitatea Babeş Bolyai.