Sala de evenimente AMBASADOR ORADEA este locul ideal pentru orice eveniment deosebit din viaţa ta! Dacă îţi doreşti un eveniment de neuitat care să îmbine eleganţa decorului cu o servire impecabilă AMBASADOR ORADEA îţi stă la dispoziţie.

Sala de evenimente AMBASADOR ORADEA respectă cele mai înalte standarde pentru un eveniment grandios prin calitatea desărvârşită a fiecărui detaliu.

Aceasta este cea mai mare sală de evenimente din judeţul Bihor cu o capacitate de circa 550 de persoane, 1000 de locuri de parcare şi o terasă superbă de unde invitaţii pot admira focuri de artificii sau panorama oraşului. Avem posibilitatea ca prin împărţirea sălii, să fie create două săli, una cu o capacitate de până la 150 de persoane şi cea de a doua cu o capacitate de până la 350 persoane. În acest fel, orice tip de eveniment, indiferent de numărul de invitaţi, va fi unul de neuitat! Lăsaţi-vă răsfăţaţi de delicioasele preparate culinare realizate de MasterChef Alexandru Nagy, preşedintele Asociaţiei de Gastronomie din Timişoara venit special la Oradea pentru ca meniurile oferite de AMBASADOR ORADEA să se ridice la rang de artă. Echipa de ospătari şi barmani este atent aleasă astfel încât servirea să fie făcută la cele mai înalte standarde.

Suntem alături de cei ce vor să organizeze evenimente corporate, conferinţe, seminarii, întâlniri, diverse lansări de produse şi nu numai. Sala de evenimente AMBASADOR ORADEA transformă orice eveniment într-unul cu adevărat spectaculos!