Magia muzicii de Dragobete

24 - 24 Feb 2020

Luna iubirii aduce multe suprize la ERA Park Oradea, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Cele mai frumoase cântece de dragoste vor răsuna sub cupola centrului comercial duminică, 23 februarie, începând cu ora 17, într-un concert tematic intitulat „Magia muzicii de Dragobete”.

Seara se anunță potrivită pentru toate gusturile. Astfel, cei care vor trece pe la ERA vor avea parte de un regal al muzicii, pentru toți iubăreții, indiferent de preferințe.

Vlad Miriță (cantaret de muzica pop si opera si participant la Eurovision), Iasmina Răsădean („minunea” de 16 ani semifinalistă la „Vocea României”), interpreții Valeria și Traian Ilea (cunoscuți publicului în special pentru melodia „Pușca și cureaua lată”), dar și ochestra Rapsodia Bihoreană (dirijor Liviu Buțiu) vor întreține atmosfera de sărbătoare.

De asemenea, iubitorii dansului se vor putea bucura de momente de tango argentinian, vals vienez ori Cha Cha oferite de trupa Feeling Dance (coregraf Cristian Jurcuț), dar și de dansuri populare, tradiționale, puse în scenă de Ansamblul Folcloric Vetre Bihorene (coregraf Dumitru Cora).

Evenimentul va fi prezentat de actorul Richard Balint și de interpreta Antonela Ferche Buțiu.