Oradea City Running Day

15 - 15 Sep 2019

TRASEU SEMIMARATON, STAFETA SEMIMARATON,10 KM INDIVIDUAL, CURSA POPULARA
Datorită lucrăriilor de pe Piața Ferdinand zona de start/sosire se mută pe podul Sfântul Ladislau, și traseul are o mică modoficare față de anii trecuți.

Mentionam ca din cauza modificarii al traseului distanta fiecarui curse este mai scurt si ne find o strada unde se putea face dus/intors nu s-a putut completa ca sa avem distantele complete.
Multumim pentru intelegere

START-Podul Sfantul Ladislau.-pe linga Primaria Municipiului Oradea,- spre Str. Principatelor Unite- pe trotuar sub podul Decebal- se alearga pe malul drept a Crisului Repede pana la Podul Carol I-se traverseaza pe prima trecere de pietoni de pe pod pe partea cealalta a podului-se alerga pana la capatul podului unde se face o intoarcere de 180 grade si se intra pe malul drept a Crisului Repede. Se alearga pe mal pana pe strada Emilian Mircea Chitul. La capatul strazii Emilian MIrcea Chitul spre dreapta pe Str. Malului. Capat strada Malului spre dreapta pe strada Ady Endre si inainteaza pana la Podul Sfantul Ladislau, FINISH.

Traseul va fi marcat cu sageti albastre.

Pentru proba de semimaraton se va parcurge 1 tur intre Podul Sfantul Ladislau si Podul Centenarului si 4 ture intre podul Sfantul Ladislau si podul Carol I (Sovata)

Pentru proba de 10,5km se va parcurge 1 tur intre Podul Sfantul Ladislau si Podul Centenarului si 2 ture intre podul Sfantul Ladislau si podul Carol I (Sovata)

Pentru proba de 5km se va parcurge 1 tur intre Podul Sfantul Ladislau si Podul Centenarului si 1 tur intre podul Sfantul Ladislau si podul Carol I (Sovata)

Pentru proba de stafeta primul schimb va parcurge 1 tur intre Podul Sfantul Ladislau si Podul Centenarului si 4 ture intre podul Sfantul Ladislau si podul Carol I (Sovata) ceilalti coechipieri cate un tur intre Podul Sfantul Ladislau si Podul Carol I (Sovata).

Dupa START primul tur se va parcurge intre Podul Sfantul Ladislau si Podul Cenetenarului, terminand primul tur se va alerga intre Podul Sfantul Ladislau si Podul Carol I.