Dynamic Games

21 - 21 Sep 2019

E TIMPUL SĂ DEMONSTREZI CE POȚI!!!

Sâmbătă, 21 septembrie 2019 la ora 10, vom da startul primei ediții a competițieisportive, Dynamic Games susținută și organizată de către Dynamic Studio din Oradea.

Dynamic Games este o competiție de cross training, masculin și feminin, carepromite să testeze nivelul de forță al concurenților în regim de rezistență, în cadrul unorcircuite care includ exerciții precum genuflexiuni, fandări, tracțiuni, flotări, ș.a.

Scopul competiției este de a mobiliza iubitorii de cross training să se întreacă și să-șidemonstreze nivelul de performanță.

Suntem mândri să întâmpinăm concurenți din diferite orașe ale țării, precum SatuMare, Sibiu, Timișoara, și, nu în ultimul rând, Oradea.

De asemenea, dorim să mulțumim partenerilor și sponsorilor noștri care nu au ezitatsă ne susțină și de această dată. Astfel, îi vom avea alături pe cei de la Agroind Cauaceu,Ared, Top Casa, BMW – Grup West Premium, Ramada, LifeBox, Vitamin Aqua, Angelli,Sneakers way, Mega Proteine, Novokinetic, Medlife, The Hostess, Caffe Concept și LeroyMerlin.

Interesul nostru este să asigurăm condiții optime pentru o bună desfășurare acompetiției. În acest sens, am împărțit suprafața de organizare pe diferite zone, precum zonade relaxare, zona de socializare, zona de încălzire, zona de concurs, etc. Totodată, vom aveași un DJ care va asigura atmosfera.

Concursul este deschis publicului larg pentru vizionare. Vă așteptăm cu drag să nefiți alături în susținerea atleților participanți.

Intrarea este liberă!