Expozitie de Fotografie ,,Face to Face"

Fotografii realizate in data de 9 Martie, 2018

Evenimentul este organizat de Varadinum Foto Club Oradea.

Colecția „Face to face” cuprinde 200 de imagini, din care pe simezele Filarmonicii din Oradea vor fi expuse 50 de lucrări.
Fotografiile au fost realizate începând cu anul 2013, dar majoritatea fotografiilor expuse au fost făcute in 2017. Autorul a avut onoarea să fie invitat în două tabere de creație fotografică, una în județul Sălaj, „Salaj - Frumusețe, Tradiție, Poveste" iar cealaltă în Secuime,la „Tabăra Internațională de Creație Foto” , care a avut loc în Homorod.
Conceptul de bază al expoziției este fața umană, în spatele fiecărui chip aflându-se o întâmplare, o poveste. Fața exprimă toate trăirile omului, fie tristețe, bucurie, mirare etc.
Bikfalvi Zsolt este membru fondator și vicepreședintele Fotoclubului „Vasile Venig Laszlo”, Este artist AFIAP al Federației Internaționale de Fotografie, artist AAFR (Asociația Artiștilor Fotografi din România) și membru al Organizației Mondiale a Fotografilor Maghiari.
.
Această expoziție este cea de-a 11-a expoziție personala a autorului, iar colecția „Face to Face” este la cea de-a doua expunere. Cel mai de succes proiect al autorului a fost „Learning to Fly” care a cuprins fotografii cu avioane. Fotografiile din cadrul proiectului au fost expuse de 6 ori, iar colecția 111º cu fotografii panoramice a fost expusă de 3 ori.
Expoziția va putea fi vizitata timp de două săptămâni la Filarmonica de Stat din Oradea.