The Pink Days 17-18 Octombrie

La Lotus Center toamna e un motiv de bucurie pentru că vine împreună cu veselia prezentării celui mai aşteptat eveniment de fashion al sezonului și cu un maraton de evenimente dedicate modei și frumuseții, sub egida "The Pink Days".

Ediția de anul acesta a campaniei "The Pink Days" se va desfășura în perioada 17-19 octombrie 2018 și va cuprinde evenimente de beauty&style, reduceri, prezentări de modă pentru cei care sunt mereu în pas cu cele mai noi tendințe în materie de fashion, și bineînțeles, o zi dedicată celor mici. Programul celor 3 zile este următorul:

17 octombrie – BEAUTY DAY
18:00 - Prima zi este dedicată noilor tendințe în materie de beauty. În această zi, un trainer Inglot te va introduce în tainele machiajului și îți va împărtăși tips&tricks în cadrul unui atelier step by step de make-up. Atelierul are loc în zona Beauty Street.

18 octombrie – KIDS DAY
– 17:00 – În cea de-a doua zi, copiii au parte de un atelier de gătit interactiv "Yummy Kids Food", prin care vor avea ocazia să învețe să își prepare singuri mici delicii, dar vor avea parte și de o scurtă sesiune de food crafting alături de Sarah Pop. Înscrierile la acest atelier se fac la numărul 0744. 619 674.
– 19:00 – vom avea parte de o nouă ediţie a Concursului de Miss/Mister pentru copii, organizat de Gift of Beauty | Şcoală de Dezvoltare Personală pentru copii.