De peste 24 de ani va racorim si va incantam cu gustul inegalabil al inghetatei noastre cremoase pe care orice oradean o recunoaste!

In vara anului 1990 oradenii au putut gusta pentru prima oara o inghetata cu adevarat delicioasa la mica noastra locatie de pe strada Republicii 24, unde vedeai siruri de oameni care asteptau sa fie serviti de simpaticele vanzatoare  care prin viteza lor aproape faceau globurile sa zboare spre cornetele crocante pentru a-i servi cat mai repede pe amatorii de inghetata.

Traditia si evolutia au mers mana in mana si astfel in anul 2008 mica locatie bine cunoscuta de oradeni s-a rebrand-uit, castigand o noua infatisare, respectiv un nou nume. Astfel a luat fiinta brandul FanIce. Mica gelaterie a evoluat ca si aspect si tehnologie, s-a modernizat, a inflorit, dar a pastrat gustul traditional si calitatea impecabila a produselor cu care i-a obisnuit pe oradeni timp de 18 ani.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in domeniul inghetatei artizanale, si dorinta de a ne incanta clientii cu o gama mult mai variata de produse, a facut ca in anul 2012 sa deschidem o  Gelaterie – Cofetarie de gala, sub numele de FanIce, in imediata vecinatate a mult cunoscutei mici gelaterii. Actuala Gelaterie-Cofetarie a fost deschisa intr-o cladire istorica  situata tocmai in centrul orasului, pe locul unde exista o cofetarie inca din anul 1968, ce purta numele de Cofetaria Trandafirul. Imbinand stilul clasic cu cel modern am creat un loc unic, demn pentru o zona centrala, la inceput de strada pietonala – Corso-  unde oradenii vin in timpul liber pentru a se bucura de placerile oferite de produsele noastre.

Proiectarea, executarea Gelateriei – Cofetariei a fost facuta cu cele mai prestigioase firme italiene in domeniul tehnic, design, dar si artisti si ingineri autohtoni. In cursul anului 2011-2012 pentru  renovarea spatiului fostei cofetarii s-a investit foarte mult suflet si mii de ore de munca pentru ca la final sa se poata oferi clientilor un cadru intim, deosebit, un loc de gala, in care sa isi pot petrece timpul liber savurand deserturi inedite, fie o creatie de inghetata cremoasa, fie o prajitura delicioasa, fie o cafea aromata, fie doar o simpla bautura.

      Aici au prins viata cele mai deosebite idei - produse, cu origini in diverse colturi ale lumii. In aceasta Gelaterie-Cofetarie nu am dorit sa ne limitam doar la gusturile sau traditiile unei tari, sau popor, am dorit sa creem un loc european in care sa se gaseasca tot ce este mai bun si renumit in diferite zone ale lumii, renumitul Bigne, Semifreddo italian, produsul traditional maghiar Retes, vienezul Linzer, frantuzescul Parfait, englezescul Cheesecake, faimoasele praline belgiene, produse care le poti savura toate impreuna doar la noi. 

Faimoasele noastre produse din lumea deserturilor internationale au fost realizate de  tehnologii nostrii impreuna cu gelatieri, cofetari, patiseri, ciocolatieri consacrati, din diferite tari, care au fost invitati in laboratoarele nostre pentru a reda produsele in cea mai originala reteta si forma a lor. 

        Astfel, de la an la an, FanIce si-a imbunatatit calitatea produselor realizate, toate create dupa retete atent selectionate, din ingrediente naturale de buna calitate, ca sa putem rasfata in materie de deserturi si cele mai pretentioase gusturi. 

     Participarea la diverse cursuri, targuri de profil, in special in Italia, informarea continuua cu privire la toate noutatile tehnologice, materii prime, retete etc.in domeniul in care activam, au facut posibila crearea, exact a ceea ce s-a si urmarit de la bun inceput, adica a unui adevarat brand local, care se deosebeste prin calitate, noutate si chiar revolutionare a conceptului de “Gelaterie- Cofetarie”.

    Moto-ul nostru ” …o calitate gustoasa! ”  ne reprezinta, si credem ca se poate completa incepand din anul 2015  “…o calitate gustoasa cu traditie!” deoarece vom implini jubiliarul 25 de ani de activitate.

Multi dintre voi, care cititi aceste randuri, sunteti clientii nostrii, v-ati convins de calitatea produselor noastre si stiti ca in spatele acestei prezentari nu sunt vorbe pompoase de marketing. Pentru cei care nu ne cunosc, speram ca v-am trezit interesul si abia asteptati sa testati savuroasele noastre deserturi! 

Va asteptam la noi pentru a va bucura de “…o calitate gustoasa!”