Street Delivery Oradea 2021

Street Delivery Oradea 2021

Hai la joacă în week-end-ul 18-22 iunie 2021 în Parcul Petofi Sandor, Parcul Libertății și pe malul Crișului !

 

Pentru prima oară de la începutul pandemiei, te chemăm cu toată ființa la Street Delivery Oradea, un eveniment urban de arhitectură și arte, menit să readucă comunitatea împreună. De la mic, la mare vom păși în spațiul ludic și vom juca Leapșa, Baba Oarba, De-a v-ați ascunselea, Lapte gros. Pe lângă hârjoana lipsită de griji, proiectele artistice se vor împleti cu cele urbane și culturale.

 

Vom citi împreună în iarbă, vom asculta muzică live, vom însufleți prin street art un colțișor de urbe, vom plăsmui proiecte care au o viziune responsabilă asupra orașului nostru.

 

Te așteptăm cu entuziasm în parc la Joaca de-a Orașul!

Ziua Mondială Art Nouveau 2021

Ziua Mondială Art Nouveau 2021

Oradea sărbătorește în acest week-end Ziua Mondială Art Nouveau, cu instalații 3D din pânze imprimate cu decorațiuni zoomorfe, activități pentru cei mici, tururi ghidate si spectacole in aer liber.

 

Deschidere Sezon Moto 2021, Oradea

Deschidere Sezon Moto 2021, Oradea

In data de 17.04.2021 a avut loc deschiderea sezonului moto 2021. Evenimentul a avut loc in parcarea  BMW Grup West Premium Oradea.

Noul Showroom KIA Oradea

Noul Showroom KIA Oradea

Bine ati venit la Grupul West Oradea! In aceasta primavara, generaoasa platforma auto de pe Calea Clujului, nr. 300 isi imbogateste oferta. Suntem bucurosi sa va anuntam ca din aprilie, in portofoliul Grupului West, pe langa Opel, BMW, BMW Motorrad si Premium Used Cars – masini premium rulate, se alatura un nume de prestigiu. Acesta este noul showroom Kia din Oradea!

Lansarea noului BMW Seria 5 la GWP Oradea

Lansarea noului BMW Seria 5 la GWP Oradea

Lansarea noului BMW Seria 5 la GWP Oradea.

Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și State

Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și State

Comedia a fost la tine în oraș cu un trio de excepție: Ioana State, George Tănase și Radu Bucălae alaturi de care am petrcut o seară de neuitat, plina de rasete si voie buna.

Concert Paula Seling-

Concert Paula Seling- "Pansament pentru Suflet"

Paltforma Transylvanian Debates a organizat Edititia cu nr .6 a Concertului extraordinar “Pansament pentru suflet” sustinut de catre marele artist Paula Seling impreuna cu Reformers Band, Strings Quartet si solistul local Sergiu Nica.

Concertul s-a desfasuratl intr-o atmosfera incarcata de istorie, calitate si basm in Gradina Palatului Episcopal al Bisericii Romano-Catolice din Oradea intrarea din Strada Sirul Canonicilor!
De asemenea evenimentul a sustinut eforturile pentru viata micutului… dar totusi ‘marele” NOEL!

Give Peace a Chance- 2020

Give Peace a Chance- 2020

 Fundația Rock Filarmonica Oradea, Episcopia Romano-Catolică Oradea și Muzeul Țării Crișurilor Oradeavăau organizat joi, 6 august 2020, ora 18:30 în Amfiteatrul Episcopiei Romano Catolice (fostul muzeu, in parc) - Palatul Baroc la cea de-a 26-a ediție a singurul concert rock comemorativ din lume: Give Peace a Chance, pentru a comemora victimele de la Hiroshima și Nagasaki, la 75 de ani de la atentatul atomic.

 Artiștii evenimentului au fost: 

Liliana Budău-Ioniță, Mihaela Simai, Emil Sauciuc, Marian Filip, Raul Silaghi, Dan ”Bebe” Beșe, Sergiu Nica, Anastasia & Lăcrămioara Deac, Traian Cosma & Monica Cojocaru, Ambra & Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Alexandrina, Iuliana & Florian Chelu Madeva.

Stand-up Comedy la Era Park

Stand-up Comedy la Era Park

Dan Badea impreuna cu Bogdan Malaele au fost la Oradea cu un show excepțional de stand-up comedy de vara. Spectacolul a avut loc in incinta Era Park.

''Primavara iubirii''- Spectacol folcloric de 8 Martie

''Primavara iubirii''- Spectacol folcloric de 8 Martie

Bihorenii au sarbatorit Ziua Femeii cu muzică şi dansuri populare. Ansamblul Folcloric "Nuntaşii Bihorului" şi Şcoala de Arte "Francis Hubic" au programat un regal folcloric, "Primăvara Iubirii", care a avut loc pe 8 martie, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Beauty Days- Spring Fashion Show

Beauty Days- Spring Fashion Show

În perioada 1-8 martie celebrăm frumusețea, iubirea și feminitatea la Lotus Center prin sesiuni de beauty, oferte speciale, evenimente tematice și prezentări de modă pentru cei mici și mari.

Beauty Days- Miss Gift of Beauty

Beauty Days- Miss Gift of Beauty

Copii talentaţi, părinţi entuziasmaţi şi multă bucurie, aseară, în Lotus Center, la prezentarea de modă marca Miss Gift of Beauty by Denisa Hodişan

 

 Beauty Days- Fashion Gate

Beauty Days- Fashion Gate

În 5 martie, am celebrat pasiunea pentru modă în cadrul celei de-a șaptea ediții a festivalului național de modă Fashion Gate.

Creativitatea tinerilor designeri a fost evidențiată prin colecții vestimentare inedite și unice, iar artiștii trupei Art Band de la Școala de Arte Francisc Hubic din Oradea au intretinut atmosfera cu cele mai noi hituri ale momentului.

1 Martie Martisor cu ghiocei si multe flori!

1 Martie Martisor cu ghiocei si multe flori!

De 1 Martie ne bucurăm împreună de venirea primăverii, marcată de tradiționalul Mărțișor!

Primăvara cu soare, ghiocei și mărțișoare la Lotus Retail Park

Primăvara cu soare, ghiocei și mărțișoare la Lotus Retail Park

Sărbătorim primăvara cu soare, ghiocei și mărțișoare la Lotus Retail Park, în 1 martie!