Zilele Sfantului Ladislau- 2021- Concert No Sugar

No Sugar este o formație pop rock din Transilvania. Denumirea trupei provine dintr-o glumă, însă alegerea a fost una conștientă: Botond Bereczky, singurul membru fondator actualmente activ al formației nu consumă zahăr. După o perioadă de debut spinoasă, dar cu multe învățăminte, formația No Sugar este azi o trupă stabilă, lansată pe marea netulburată a muzicii pop cu mult elan hotărât și bine definit.
Din 2016, formația a intrat într-o nouă eră odată cu venirea „eroinei principale” Lívia Portik. Trendul muzical pe care îl urmăresc se situează undeva la granița dintre pop și rock, penetrată uneori de piese lirice, mergând alteori înspre rock. Primul lor single a apărut în anul respectiv, purtând titlul Hiszek Benned/Cred în tine, fiind declarată de specialiști cea mai frumoasă piesă maghiară din Transilvania în anul 2016. A fost anul în care au câștigat și concursul lansat prin Programul Cseh Tamás Program, iar datorită acestui sprijin financiar formația a putut să își înregistreze primul album în ianuarie 2017.
În 2017, No Sugar a concertat la mai multe festivaluri, zile ale orașelor, iar din martie 2018 a plecat în turneu în mai multe orașe din Ungaria, fiind invitată de formația Kowalsky meg a Vega. S-a bucurat de o primire caldă și drept urmare, a fost rechemată în turneul din toamna aceluiași an. În 2018, a ajuns din nou în top cu cea mai frumoasă melodie maghiară din Transilvania în categoria peste 25 de ani, cu piesa Egyetlenem/Unica mea/Unicul meu. În vara anului 2019, piesa Súlytalanul/Fără gravitație s-a aflat în top 40 la Petőfi Rádió, Ungaria, timp de mai multe săptămâni, ajungând, la un moment dat, prima în top, fiind urmată de piesa Tabula Rasa care s-a aflat, la rândul ei, în același top timp de mai multe săptămâni, iar apoi a urmat melodia Gyönyörű háború/Război minunat, care a devenit un șlagăr foarte apreciat. Al doilea album al formației a fost lansat la începutul anului 2020, cu titlul Jégvirág/Floare de gheață.