Aquapark Nymphaea

Aquapark Nymphaea

Distracția și relaxarea se îmbină perfect în cel mai mare, nou și modern Aquapark din Transilvania, Complexul Wellness Termal ”Nymphaea” Oradea!
Turismul curativ termal orădean atrage tot mai mulți curioși în fiecare an. Aquapark-ul Nymphaea vine în sprijinul acestora cu 8 bazine interioare, 7 bazine exterioare, amenajări sportive și de agrement, restaurante si baruri, o zona Wellness, o zona Spa si Baie Turceasca.

Fie că sunteți în căutarea unui loc pentru refacere, de încărcare a bateriilor, sau doriți să vă destindeți împreună cu familia, Aquapark-ul Nymphaea este exact ceea ce căutați.

Acesta este dotat cu bazine exterioare, ideale pentru a vă răcori pe timp de vară și bazine interioare, perfecte pentru sezonul rece.

Bazinul cu valuri și toboganele vor fi o încântare pentru cei mici.

Serviciile Spa vă vor face șederea mai relaxantă cu ajutorul saunelor, a băilor turcești cu apă geotermală, cabinelor cu aburi, jacuzzi-urilor, tratamentelor acvatice si a masajelor.

Tot aici, veți putea profita de zone de relaxare și wellness și vă veți putea răsfăța cu tratamente naturiste și de înfrumusețare.

Pentru iubitorii de sport, Aquapark-ul Nymphaea pune la dispozitie terenuri de fotbal, beach-volei si tenis cu piciorul.

Aquapark President

Aquapark President

Bazinele de la Aqua Park President sunt o oază de răcoare pentru zilele toride de vară iar pentru zilele de iarnă apa termală călduţă vă rasfaţă.

Arena Antonio Alexe

Arena Antonio Alexe

Situată pe Strada Cazaban, nr. 3, Arena Antonio Alexe este cea mai mare sală de sport care este la dispoziţia Clubului Sportiv Municipal Oradea, denumită astfel în cinstea fostului căpitan al reprezentativei României de Baschet mort într-un tragic accident.

Băile 1 Mai

Băile 1 Mai

Băile 1 Mai este o stațiune la doar 7 kilometri de Oradea, fiind cunoscută drept "Sora mai mică a Băilor Felix". Aceasta este o stațiune umblată și căutată de turiști, întrucât le oferă peisaje precum pădurea și spațiul verde, unde oamenii pot să se relaxeze chiar și pe propriile paturi, când temperatura la soare este prea ridicată.

Totodată, turiștii se pot bucură de umbră și de băuturi răcoritoare impreună cu o gama de mâncare care variază de la simplele gogoși și plăcinte până la ciorbe și fripturi, care pot să fie servite pe terasele restaurantelor.
Stațiunea deține mai multe ștranduri, printre care cele mai de seama sunt: Ștrandul Venus și Ștrandul cu Valuri, care este unic în lume datorită mecanismului cu care acesta este dotat.
Pentru turiștii care doresc să își petreacă noaptea în stațiune există și opțiunea de cazare.

Billy Art Club

Billy Art Club

E timpul pentru distracţie. La Lotus Center în salonul de Bowling şi Biliard te aşteaptă 12 mese de billiard, 3 jocuri darts şi 12 piste de bowling de ultimă generaţie.
Aici s-a creat o Liga de Bowling care are competitii trimestriale cu etape bilunare.Inscrierile la aceste competitii se face la barul clubului.In viitor se vor organiza turnee de billiard cu numeroase premii puse in joc.Barul din incinta clubului va ofera numeroase bauturi energizante,fresh-uri vitaminizante,cafele delicioase si numeroase coktailuri.
Ocazional la evenimente importante sunt invitati DJ care anima atmosfera cu
muzica buna.
Billy Art Club un loc in care te distrezi,te relaxezi si petreci clipe placute cu prietenii.

Oops

"Oops" este cea mai modernă zonă de jocuri şi distracţie din Oradea, dotată cu echipamente, aparate si jocuri de ultimă generaţie, sub brandurile: Sega, Namco, Elaut, Sam, Raw bikes.
Vino la etajul Lotus Center să încerci jocuri precum: Super bike, Dead storm pirates, Air hockey, Rtuned!

Luni - Vineri 12:00 - 24:00
Sâmbătă 12:00 - 02:00

Black & White

Black & White

Localul Black & White vă oferă o gamă largă de activităţi, fie că aveţi chef de un billiard, o partidă de snooker, Texas Hold'em, darts, jocuri electronice sau poate de o cafea la cafeneaua din incinta localului.

Luni - Miercuri 10:00 - 24:00
Joi 10:00 - 01:00
Vineri 10:00 - 03:00
Sâmbătă 12:00 - 03:00
Duminică 12:00 - 01:00

Cetatea Oradea

Cetatea Oradea

Cetatea Oradea reprezintă un monument arhitectonic din România, una dintre puţinele cetăţi utilizate şi în prezent. Se spune despre cetate că nu putea fi cucerită din cauza vastelor reţele subterane de legături cu exteriorul. Şanţul cu apă al cetăţii era umplut în caz de asediu cu apă termală (prin aducţiuni) din râul Peţa. În prezent, în incinta cetăţii fiinţează Facultatea de Arte Vizuale a Universităţii din Oradea.

Cinema Palace

Cinema Palace

Cinema Palace are şase săli moderne, toate dotate cu proiectoare Sony Digital 4K de ultimă generaţie, şi oferă, într-o ambianţă confortabilă şi modernă, o experienţă cinematografică unică!
Designul sălilor din cinema a fost conceput într-o manieră care să ofere maximum de confort şi vizibilitate, asigurându-le clienţilor o experienţă unică, atât în ceea ce priveşte calitatea filmelor difuzate, cât şi confortul creat de designul cald şi primitor.

Mana Dance Academy

Mana Dance Academy

Mana Dance Academy este o şcoală de dans înfiinţată în anul 2010, care funcţionează în prezent în Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, la parter, sala Student club. Şcoala de dans Mana Dance Academy vine cu o ofertă de cursuri şi lecţii de dans pentru toate vârstele, pe ritmuri clasice şi latino, atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi. La evenimentele speciale din viaţa dumneavoastră, puteţi beneficia de pachete şi oferte care includ lecţii dedicate pentru dansul mirilor sau alte lecţii private şi show-uri adaptate momentului, oferite de către şcoala de dans Mana Dance Academy.

Oradea

Oradea

Situat la numai 13 km de graniţa de vest a României, municipiul Oradea, reşedinţa administrativă a judeţului Bihor, ocupă o poziţie central-europeană privilegiată, constituind un important nod de comunicaţii, aflat la o distanţă sensibil egală de capitalele regiunii: Bucureşti (651 km), Viena (518 km), Budapesta (248 km), Praga (676 km)

Solay Private Events Resort

Solay Private Events Resort

Resortul nostru se intinde pe o suprafata de 15.000 mp si include o sala de evenimente de aproximativ 300 locuri cu posibilitatea de extindere pe terasa cu inca 200 de locuri precum si un loc exterior pentru organizarea de cununii in aer liber, un restaurant a-la-carte de aproximativ 100 locuri care se poate inchiria si pentru evenimente mai mici, un hotel de 16 camere, o piscina exterioara semi-olimpica cu bar in apa in jurul careia se pot organiza evenimente in aer liber, loc pentru foc de tabara, mult spatiu verde, doua parcari generoase.
Iluminatul interior ce combina scenarii luminoase statice si dinamice, intr-o varietate de culori si intensitati, contribuie la crearea unei atmosfere romantice si elegante.
Corpurile de iluminat exterior, tratate ca obiecte de decor ce sunt integrate perfect in arhitectura peisajera, ofera o experienta spectaculoasa fiecarei seri petrecuta in resort.
Spatiul verde mai mult decat generos, creaza adevarate tablouri artistice, combinand perfect planitudinea teraselor cu designul bancilor personalizate din Cor-Ten, cu luciul de apa al piscinei exterioare si al cascadei, cu prezenta platanilor condusi sub forma de umbrela, a pinului ce-si oglindeste coroana in luciul apei, a paltinilor argintii plantati pe intreg perimetrul stradal cat si a multitudinii de flori divers colorate, menite sa desavarseasca peisajul.

Ştrand Apollo-Felix

Ştrand Apollo-Felix

Distracţie, relaxare şi aventură 365 de zile pe an într-un singur loc!

Este cel mai modern complex acvatic termal din vestul ţării deschis toată durata anului, fiind complet renovat şi oferind 10 piscine care fac deliciul turiştilor de pretutindeni: piscină cu valuri, piscine cu apă termală, dotate cu instalaţii acvatice de hidromasaj (paturi de masaj subacval, jocuri şi căderi de apă), piscine de relaxare, piscină interioară ,piscine speciale pentru copii, topogane

Facilităţi: şezlonguri, zone de luat masa, baruri, cofetărie, patiserie, magazine, teren de sport, masaj, pedichiură, loc de joacă pentru copii, asistenţă medicală

Divertisment: program de animaţie la piscină (aquagym, aquazumba, jocuri şi activităţi pentru copii), petreceri cu spumă Funcţionează tot timpul anului şi poate găzdui în timpul verii până 7000 de oameni.