Antrenamente de grup

Rezultate deosebite puteţi obţine participând la antrenamentele de grup, sub îndrumarea unui instructor. Centrul de Fitness ARS NOVA a înlocuit aerobicul tradiţional cu antrenamente de fitness de grup precum zumba, kangoo jumps, power pomps, fitball, master stretching, step, beat it, pilates adaptate celor mai diferite nevoi.

Programele sunt destinate tuturor vârstelor: tineri sau adulţi, indiferent de nivelul de cunoştinţe: începători sau avansaţi. Avantajele sunt multiple: sunt motivante, maximizează rezultatele şi acţionează pozitiv asupra stării fizice şi psihice.

Antrenamente de forţă

Antrenamentele de forţă reprezintă o componentă importantă a unui program de fitness echilibrat, iar beneficiile lor numeroase: creşterea rezistenţei oaselor şi a cartilagiilor, scăderea riscului accidentării, mărirea masei musculare şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Un antrenament pentru creşterea forţei, efectuat corect, combinat cu cel cardiovascular şi cel pentru flexibilitate, oferă avantajele unui program de fitness complet.

Antrenament personal

ARS NOVA dispune de cei mai talentaţi şi experimentaţi antrenori personali care te pot ajuta să începi sau să avansezi în pregătirea ta fizică. Antrenorii noştri se vor asigura să profiţi din plin de timpul pe care îl aloci antrenamentului, oferindu-ţi sfaturi şi asistenţă, începând de la nutriţie şi dietă până la conceperea unui program individual de antrenament.
Şi, cel mai important, antrenorul te monitorizează, pe parcursul intregii sesiuni de antrenament, pentru a se asigura că efectuezi corect exerciţiile şi pentru a te motiva să îţi depăşeşti limitele – totul pentru rezultate uimitoare.

Sauna

ARS NOVA poate fi refugiul din calea stresului zilnic. Este locul ideal în care poţi veni să te relaxezi şi să îţi reîncarci bateriile. La ARS NOVA ai la dispoziţie atât saună umedă cât şi uscată.

Recepţie şi vestiare

Recepţia dispune de bar proteic care satisface toate dorinţele clienţilor noştrii. Vestiarele noastre sunt dotate cu dulapuri individuale, duşuri, uscătoare de păr.


All Classes
Aerial Stretching
Karate
Fitball&BOSU
Power Body
X-Circuit
Gym Bar
Aqua Fitness
Gimnastica M.S.C.
Balet & Gimnastica
Zumba initiere & Hula Hop
Masterstretch
Fitball
Zumba
Zumbatomic
Kangoo Jumps Power
Kangoo Jumps Basic
Kangoo Jumps
Lady Fit
Power Pumps
Pilates
Tae-Bo
Bosu&Power Abs
Step
Kangoo Jumps Choreography
Aero Fit
Aerobic
Gimnastică pt. gravide
TRX


Fă parte din Echipa ARS NOVA!

ARS NOVA oferă posibilitatea profesioniştilor să aplice, print-un CV, pentru a ocupa posturi de:

- Profesor/Instructor/Instructoare de gimnastică aerobică: studii de specialitate, pentru clase de aerobic, step, tae bo, etc.

- Profesor/Coregraf specializare balet: studii de specialitate

- Recepţioneră/recepţioner sală de sport