Balul Primăverii

17 Mar 2018

Balul Primăverii, eveniment caritabil organizat de OFSD Oradea în parteneriat cu PSD Bihor, se va desfășura în data de 17 martie 2018, începând cu ora 18.00, la sala de bal Armonia Venue din Oradea (Strada Anghel I. Saligny, nr. 11), și are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru organizarea Festivalului Artei Vocale în vederea sprijinirii tinerelor talente bihorene.
Amfitrionii BALULUI PRIMĂVERII, Anca Banda și Alexandru Chituța, vă asigură că veți trăi momente unice alături de virtuozi ai muzicii și dansului, cum sunt:
- baritonul Ștefan IGNAT (Directorul Operei Naționale București),
- Dinu IANCU SĂLĂJANU,,
- Florina și Florin MARIȘ-HINSU,
- Alexandru MÂNZAT,
- Anca și Daniel POJAR.
Atmosfera va fi întreținută de Orchestra Opera Group Project (Cluj) și trupa Armonia, în coregrafia prof. Lucian Soran.

BALUL PRIMĂVERII se dorește a fi o oportunitate pentru cei care simt și doresc să contribuie cu o parte din fondurile necesare organizării Festivalului Artei Vocale în Anul Centenar, în vederea sprijinirii tinerelor talente bihorene.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de INVITAȚIE. Invitațiile pot fi achiziționate de la sediul PSD Bihor (adresa: Oradea, Piața 1 Decembrie, nr. 4-6), de luni până vineri, între orele 10.00-14.00. Fondurile colectate vor fi donate exclusiv pentru organizarea Festivalului Artei Vocale.

Pentru mai multe informații și confirmări ne puteți contacta și la numărul de telefon 0752-113.627.

Vă așteptăm cu drag!