Simfonie pentru Palatul Episcopal

30 - 30 Aug 2018

Joi, 30 august 2018 începând cu ora 19.00 va avea loc în Piața Unirii a municipiului Oradea SIMFONIA MARII UNIRI, un concert vocal-simfonic extraordinar dedicat Centenarului. 

Concertul are un dublu scop: de celebrare a 100 de ani de la Marea Unire, precum și un scop caritativ, de sprijinire prin achiziția de instrumente muzicale a artiștilor din Republica Moldova, teritoriu ce în urmă cu un secol făcea parte din teritoriul întregit al României.

Pentru marcarea acestui eveniment istoric, dirijorul orădean Romeo Rîmbu a pregătit un program deosebit, cu partituri celebre, creații ale lui Ludwig van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Gioacchino Rossini, Giuseppe Verdi, Ciprian Porumbescu, etc.

În vederea susținerii acestui scop caritabil, spectatorii sunt poftiți să facă donații de 50 de lei, în urma cărora vor primi invitații pentru locurile pe scaune, asigurate de către organizatori. Invitațiile se pot obține la Casieria Teatrului Regina Maria, luni – vineri între orele 12-18, sâmbătă – duminică 10-13.

Acest eveniment muzical este organizat de Rotary Club Oradea cu sprijinul familei rotary locale, și anume: Rotary Club Oradea 1113, Rotary Băile Felix și Rotaract Club Oradea. 

Mulțumim pentru sprijinul și suportul financiar oferit, Primăriei Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului - APTOR, Consiliului Județean Bihor prin Direcția de dezvoltare și implementare proiecte - DDIP, precum și sponsorilor care au răspuns cu promptitudine și cu sensibilitate la apelul nostru. Dintre firmele partenere, aducem mulțumiri trustului Holcim, Benvenuti, etc.